Baza opinii o pracodawcach

Szukasz pracy i chcesz dowiedzieć się, czy dana firma jest rzetelna i warto w niej pracować? Potrzebujesz solidnej firmy realizującej jakieś usługi? Chcesz dowiedzieć się, czy przedsiębiorstwo, z którym właśnie rozpoczynasz współpracę jest godne zaufania? Sprawdź w naszym katalogu opinię o firmie,  z którą właśnie masz do czynienia. Dzięki temu unikniesz ewentualnych problemów lub rozczarowań.

Internet to miejsce w którym dzisiaj najczęściej wyszukuje się informcjii o firmach.

Jednak przeszukiwanie rozmaitych stron i serwisów bywa czasami bardzo uciążliwe, a poza tym pochłania sporo czasu. Z pomocą przychodzi więc nasz serwis – to zbiór opinii i informacji o firmach z różnych branż. Znajdziesz tutaj zarówno te pozytywne, jak i negatywne opinie. Pochodzą one bezpośrednio od osób, które z daną firmą miały kontakt, tak więc są godne zaufania. Opinie o firmach zebrane w jednym miejscu to olbrzymia wygoda – nie musisz już bowiem przeszukiwać wielu różnych serwisów. W jednym miejscu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

Chcesz podzielić się z innymi użytkownikami opinią o jakiejś firmie?

Jesteś zadowolony z pracy w danym miejscu? Usługi oferowane przez daną firmę spełniły Twoje oczekiwania? Powiedz o tym innym – podziel się informacjami na łamach naszego serwisu. A może jakiś pracodawca Cię oszukał? Współpraca z przedsiębiorstwem była koszmarem? Ostrzeż inne osoby pozostawiając swoją opinię. Pomożesz im uniknąć ewentualnych problemów i niedogodności.

W czasach kiedy rynek zalewa masa niesprawdzonych i nierzetelnych firm, nasz portal to przydatne źródło informacji dla każdego. W szybki i prosty sposób znajdziesz tutaj bowiem opinie na temat każdej firmy.

Najnowsze wpisy

Wydział Komunikacji Poznań

Gronowa 22a 61-655 Poznań

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 05:03:05

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Michał michałowski

Winklera 27a 60-246 Poznań

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 05:23:00

1 opinii

1/5

Średnia Ocena

Stacja Paliw ORLEN LATOSZYN

Latoszyn 39-200 Latoszyn

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 05:16:41

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

SP 2 Dębica

Ogrodowa 22 39-200 Dębica

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 03:30:32

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

prohominis

winklera 27 60'-246 poznań

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 04:46:12

1 opinii

1/5

Średnia Ocena

Ekskluzywne meble włoskie Gdańsk

al. Grunwaldzka 211 80-266 Gdańsk

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 04:47:04

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Jermaine Palmos

Piazza Indipendenza 124 35967 Titterten

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 04:27:33

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Zbigniew Eddington

Uuf Dkf Qohcp Dsi k gaht Onssalunxlvvku

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 04:50:43

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Abdul Pulley

52 Anderson Street D fjj Nvjx Woody Point

ostatnio przeglądane: 2024-06-13 23:30:12

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Espalt spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Rynek główny 28 31-010 Kraków

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 05:11:54

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Najpopularniejsi pracodawcy

Euro Call Center

Kapucyńska 20-209 Lublin

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 01:25:10

382 opinii

4.8/5

Średnia Ocena

Okna Rzeszów SOLO

Przemysłowa 14 B 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 02:18:03

5 opinii

5/5

Średnia Ocena

Agencja Służby Społecznej Kościelak Spółka Jawna

Kwiatowa 9 02-579 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 04:18:20

30 opinii

4.9/5

Średnia Ocena

Szklane Tarasy Deweloper Rzeszów

Kwiatkowskiego 38/44 35-311 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2024-06-13 23:30:21

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hotel Coloseum

Kruhel Pełkiński 72 37-500 Jarosław

ostatnio przeglądane: 2024-06-13 23:30:26

19 opinii

5/5

Średnia Ocena

Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

Strobowska 21 96-100 Skierniewice

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 05:00:17

15 opinii

5/5

Średnia Ocena

SERV4B

Ułanów 35-308 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 05:13:26

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Maszyny czyszczące LINEA

Warszawska 139 35-205 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 04:55:36

12 opinii

5/5

Średnia Ocena

E-ZŁOM.PL

Żeleńskiego 4 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 03:31:54

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Trans Polonia SA

Rokicka 16 83-110 Tczew

ostatnio przeglądane: 2024-06-14 04:20:22

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Najnowsze opinie

Michał michałowski

Wystawia fałszywe opinie lekarskie, omijać

Średnia Ocena

1
prohominis

sfałszowane opinie psychiatryczne, warto to wziąć pod rozwagę

Średnia Ocena

1
Flodental

Leczenie w bardzo miłej atmosferze , pełen profesjonalizm polecam . czysto i sterylnie

Średnia Ocena

5
Meble ELTAP

Szanowni państwo, nie wiem jak tam się pracuje ale meble to jakaś porażka. Wszystko przebiega...

Średnia Ocena

1
PERSONNEL INTERNATIONAL BPO SP. Z O. O.

zukałem Pracy by szybko spłacić pożyczkę Miałem pracować tylko trzy miesiące obecnie pracuje...

Średnia Ocena

5

Najwyżej oceniane

Artykuły

Witamy na naszej stronie internetowej, która ma za zadanie dostarczać wszystkim zainteresowanym opinie na temat wielu firm działających na rynku. Możesz w łatwy i prosty sposób sprawdzić, kim jest Twój przyszły pracodawca lub firma, która chce podjąć z Tobą jakąkolwiek formę współpracy. Żyjemy w czasach, w których internet jest najlepszym źródłem wiedzy na temat codziennych spraw.

 

Właśnie dlatego powołaliśmy do życia serwis, na którym pojawiają się na bieżąco opinie o firmach, ich profilu działalności oraz traktowaniu pracowników czy partnerów w biznesie. Przed nami nic się nie ukryje, a wiadomości, które dostarczamy są wiarygodne i rzetelne. Każdy może je dodać do bazy opinii, by przestrzec innych przed nawiązywaniem współpracy z daną osobą czy spółką albo wprost przeciwnie, zapewnić o jej uczciwym działaniu i korzyściach, jakie z niego płyną. Serwis działa w bardzo prosty sposób, by każdy mógł się po nim szybko i łatwo poruszać. Dzięki temu w ciągu jednej chwili zarówno można odnaleźć daną firmę wpisując jej nazwę w wyszukiwarce, jak i dodać na jej temat wpis. Jeśli nie zgadasz się z danym wpisem, możesz go skomentować.

 

Pamiętaj jednak, że dla wielu osób jest on źródłem wiedzy, ponieważ obecnie działa na rynku tyle firm, że ciężko czasami znaleźć o nich informacje. Na tej stronie znajdują się wyłącznie te sprawdzone. Możesz jednak je skomentować, uzupełnić o swoje doświadczenia, zgodzić się z nimi lub nie. Tutaj każdy użytkownik może się wypowiedzieć, byle na temat i z dobrymi chęciami. Zachęcamy do dodawania opinii, jak i ich wyszukiwania. To bardzo proste i nie zajmie wiele czasu. Od Twojego wpisu może zależeć czyjaś kariera lub funkcjonowanie w biznesie. Tak samo wpisy tutaj zamieszczone mogą być dla Ciebie cennym źródłem wiedzy i wskazówką na przyszłość.