Baza opinii o pracodawcach

Szukasz pracy i chcesz dowiedzieć się, czy dana firma jest rzetelna i warto w niej pracować? Potrzebujesz solidnej firmy realizującej jakieś usługi? Chcesz dowiedzieć się, czy przedsiębiorstwo, z którym właśnie rozpoczynasz współpracę jest godne zaufania? Sprawdź w naszym katalogu opinię o firmie,  z którą właśnie masz do czynienia. Dzięki temu unikniesz ewentualnych problemów lub rozczarowań.

Internet to miejsce w którym dzisiaj najczęściej wyszukuje się informcjii o firmach.

Jednak przeszukiwanie rozmaitych stron i serwisów bywa czasami bardzo uciążliwe, a poza tym pochłania sporo czasu. Z pomocą przychodzi więc nasz serwis – to zbiór opinii i informacji o firmach z różnych branż. Znajdziesz tutaj zarówno te pozytywne, jak i negatywne opinie. Pochodzą one bezpośrednio od osób, które z daną firmą miały kontakt, tak więc są godne zaufania. Opinie o firmach zebrane w jednym miejscu to olbrzymia wygoda – nie musisz już bowiem przeszukiwać wielu różnych serwisów. W jednym miejscu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

Chcesz podzielić się z innymi użytkownikami opinią o jakiejś firmie?

Jesteś zadowolony z pracy w danym miejscu? Usługi oferowane przez daną firmę spełniły Twoje oczekiwania? Powiedz o tym innym – podziel się informacjami na łamach naszego serwisu. A może jakiś pracodawca Cię oszukał? Współpraca z przedsiębiorstwem była koszmarem? Ostrzeż inne osoby pozostawiając swoją opinię. Pomożesz im uniknąć ewentualnych problemów i niedogodności.

W czasach kiedy rynek zalewa masa niesprawdzonych i nierzetelnych firm, nasz portal to przydatne źródło informacji dla każdego. W szybki i prosty sposób znajdziesz tutaj bowiem opinie na temat każdej firmy.

Najnowsze wpisy

Sharp Optimised University

ostatnio przeglądane: 2018-05-25 11:45:01

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Pomoc Drogowa Rzeszów

Wielkopolska 2/2 35-084 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 05:51:21

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Poradnia Dobry Dietetyk

Rejtana 49/8 35-310 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 05:51:23

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Przychodnia REHAVITAE

45a 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

ostatnio przeglądane: 2018-05-24 22:56:28

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Oprawa Muzyczna Imprez Witold Ślimak

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 05:51:20

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

PoppyMakkiSun Polska

Trzciana 73A 36-071 Trzciana

ostatnio przeglądane: 2018-05-25 11:30:29

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

LINEA Dominika Jakubczyk Sp. J.

Pogwizdów Nowy 662 k.Rzeszowa 36-062 Zaczernie

ostatnio przeglądane: 2018-05-24 10:18:58

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Meblelaciak.pl

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 08:57:23

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hurtownia tkanin RAD POL

Al. Jerozolimskie 200 02-486 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 05:32:18

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Reas Garden

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 10:14:28

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Najpopularniejsi pracodawcy

Okna Rzeszów SOLO

Przemysłowa 14 B 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 05:51:15

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

SERV4B

Ułanów 35-308 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-05-24 10:19:18

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hotel Coloseum

Kruhel Pełkiński 72 37-500 Jarosław

ostatnio przeglądane: 2018-05-24 10:19:20

10 opinii

1.9/5

Średnia Ocena

LINEA Dominika Jakubczyk Sp. J.

Pogwizdów Nowy 662 k.Rzeszowa 36-062 Zaczernie

ostatnio przeglądane: 2018-05-24 10:18:58

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Szklane Tarasy Deweloper Rzeszów

Kwiatkowskiego 38/44 35-311 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-05-24 10:19:23

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hurtownia tkanin RAD POL

Al. Jerozolimskie 200 02-486 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 05:32:18

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

E-ZŁOM.PL

Żeleńskiego 4 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-05-24 10:19:25

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Reas Garden

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 10:14:28

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

CERTUS Nieruchomości

Rynek 35-329 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 11:47:51

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Meblelaciak.pl

ostatnio przeglądane: 2018-05-26 08:57:23

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Najnowsze opinie

Okna Rzeszów SOLO

Firma jest stabilna i wymagająca - ale tyle jest sprzedawców okien ze trzeba wymagać zeby sie...

Średnia Ocena

5
Okna Rzeszów SOLO

Robią dobre okna

Średnia Ocena

5
CERTUS Nieruchomości

Dobre biuro

Średnia Ocena

5
E-ZŁOM.PL

ok ok i jeszcze raz ok!

Średnia Ocena

5
SERV4B

Solidny partner

Średnia Ocena

5

Najwyżej oceniane

Artykuły

Witamy na naszej stronie internetowej, która ma za zadanie dostarczać wszystkim zainteresowanym opinie na temat wielu firm działających na rynku. Możesz w łatwy i prosty sposób sprawdzić, kim jest Twój przyszły pracodawca lub firma, która chce podjąć z Tobą jakąkolwiek formę współpracy. Żyjemy w czasach, w których internet jest najlepszym źródłem wiedzy na temat codziennych spraw.

 

Właśnie dlatego powołaliśmy do życia serwis, na którym pojawiają się na bieżąco opinie o firmach, ich profilu działalności oraz traktowaniu pracowników czy partnerów w biznesie. Przed nami nic się nie ukryje, a wiadomości, które dostarczamy są wiarygodne i rzetelne. Każdy może je dodać do bazy opinii, by przestrzec innych przed nawiązywaniem współpracy z daną osobą czy spółką albo wprost przeciwnie, zapewnić o jej uczciwym działaniu i korzyściach, jakie z niego płyną. Serwis działa w bardzo prosty sposób, by każdy mógł się po nim szybko i łatwo poruszać. Dzięki temu w ciągu jednej chwili zarówno można odnaleźć daną firmę wpisując jej nazwę w wyszukiwarce, jak i dodać na jej temat wpis. Jeśli nie zgadasz się z danym wpisem, możesz go skomentować.

 

Pamiętaj jednak, że dla wielu osób jest on źródłem wiedzy, ponieważ obecnie działa na rynku tyle firm, że ciężko czasami znaleźć o nich informacje. Na tej stronie znajdują się wyłącznie te sprawdzone. Możesz jednak je skomentować, uzupełnić o swoje doświadczenia, zgodzić się z nimi lub nie. Tutaj każdy użytkownik może się wypowiedzieć, byle na temat i z dobrymi chęciami. Zachęcamy do dodawania opinii, jak i ich wyszukiwania. To bardzo proste i nie zajmie wiele czasu. Od Twojego wpisu może zależeć czyjaś kariera lub funkcjonowanie w biznesie. Tak samo wpisy tutaj zamieszczone mogą być dla Ciebie cennym źródłem wiedzy i wskazówką na przyszłość.