Baza opinii o pracodawcach

Szukasz pracy i chcesz dowiedzieć się, czy dana firma jest rzetelna i warto w niej pracować? Potrzebujesz solidnej firmy realizującej jakieś usługi? Chcesz dowiedzieć się, czy przedsiębiorstwo, z którym właśnie rozpoczynasz współpracę jest godne zaufania? Sprawdź w naszym katalogu opinię o firmie,  z którą właśnie masz do czynienia. Dzięki temu unikniesz ewentualnych problemów lub rozczarowań.

Internet to miejsce w którym dzisiaj najczęściej wyszukuje się informcjii o firmach.

Jednak przeszukiwanie rozmaitych stron i serwisów bywa czasami bardzo uciążliwe, a poza tym pochłania sporo czasu. Z pomocą przychodzi więc nasz serwis – to zbiór opinii i informacji o firmach z różnych branż. Znajdziesz tutaj zarówno te pozytywne, jak i negatywne opinie. Pochodzą one bezpośrednio od osób, które z daną firmą miały kontakt, tak więc są godne zaufania. Opinie o firmach zebrane w jednym miejscu to olbrzymia wygoda – nie musisz już bowiem przeszukiwać wielu różnych serwisów. W jednym miejscu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

Chcesz podzielić się z innymi użytkownikami opinią o jakiejś firmie?

Jesteś zadowolony z pracy w danym miejscu? Usługi oferowane przez daną firmę spełniły Twoje oczekiwania? Powiedz o tym innym – podziel się informacjami na łamach naszego serwisu. A może jakiś pracodawca Cię oszukał? Współpraca z przedsiębiorstwem była koszmarem? Ostrzeż inne osoby pozostawiając swoją opinię. Pomożesz im uniknąć ewentualnych problemów i niedogodności.

W czasach kiedy rynek zalewa masa niesprawdzonych i nierzetelnych firm, nasz portal to przydatne źródło informacji dla każdego. W szybki i prosty sposób znajdziesz tutaj bowiem opinie na temat każdej firmy.

Najnowsze wpisy

Bendiks Rzeszów - serwis alternatorów i rozruszników

Załęska 100 35-322 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2020-01-18 04:43:40

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Wapro Rzeszów

Goździkowa 35-604 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2020-01-18 03:11:17

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Firma transportowa Dzierżoniów

Podwalna 58-200 Dzierzoniów

ostatnio przeglądane: 2020-01-18 05:41:53

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Wycena Nieruchomości Rzeszów Szymon Kasperski

Kazimierza Brodzińskiego 4 35-314 Przemyśl

ostatnio przeglądane: 2020-01-17 02:29:12

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Squash Rzeszów Park Hotel & Wellness

Paderewskiego 124a 35-328 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2020-01-18 06:47:44

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Uniqmetal handel złomem metali

ostatnio przeglądane: 2020-01-16 02:48:58

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Meble ADA sklep internetowy

Polna 14 37-300 Leżajsk

ostatnio przeglądane: 2020-01-16 02:49:38

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Specjalistyczny Gabinet Flebologiczny dr Łukasz Paluch

Seweryna Goszczyńskiego 1 02-616 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2020-01-17 15:07:14

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

SMART KID S.A.

Warszawska 976 05-083 Zaborów

ostatnio przeglądane: 2020-01-16 14:34:41

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Agencja Marketingowa SoftNetium

Goździkowa 14 A/4 35-604 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2020-01-16 02:48:59

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Najpopularniejsi pracodawcy

Okna Rzeszów SOLO

Przemysłowa 14 B 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2020-01-17 13:53:48

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

SERV4B

Ułanów 35-308 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2020-01-17 01:09:33

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hotel Coloseum

Kruhel Pełkiński 72 37-500 Jarosław

ostatnio przeglądane: 2020-01-17 10:00:23

4 opinii

5/5

Średnia Ocena

LINEA Profesjonalne szorowarki

Pogwizdów Nowy 662 k.Rzeszowa 36-062 Zaczernie

ostatnio przeglądane: 2020-01-18 14:36:22

5 opinii

5/5

Średnia Ocena

E-ZŁOM.PL

Żeleńskiego 4 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2020-01-16 12:50:15

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Szklane Tarasy Deweloper Rzeszów

Kwiatkowskiego 38/44 35-311 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2020-01-18 22:59:12

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Meblelaciak.pl

ostatnio przeglądane: 2020-01-16 13:28:08

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Ltestyprawojazdy Małgorzata Zasadni

Pawłowskiego 7 39-400 Tarnobrzeg

ostatnio przeglądane: 2020-01-17 09:37:29

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Stylowe meble RAD POL

Al. Jerozolimskie 200 02-486 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2020-01-16 16:46:07

4 opinii

5/5

Średnia Ocena

CERTUS Nieruchomości

Rynek 35-329 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2020-01-18 10:15:06

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Najnowsze opinie

GastroTeam

Bardzo ładny lokal. Dobre jedzenie (swojskie, dobra jakość składników, duże porcje), miła...

Średnia Ocena

5
Euro Call Center

najlepsza praca!!

Średnia Ocena

5
Euro Call Center

polecam!!

Średnia Ocena

5
Euro Call Center

ja tam jestem zadowolony :) pracuję tu 2 msc ale bardzo mi się podoba

Średnia Ocena

5
Euro Call Center

tylko się siedzi i klika :) praca marzenie :)

Średnia Ocena

5

Najwyżej oceniane

Artykuły

Witamy na naszej stronie internetowej, która ma za zadanie dostarczać wszystkim zainteresowanym opinie na temat wielu firm działających na rynku. Możesz w łatwy i prosty sposób sprawdzić, kim jest Twój przyszły pracodawca lub firma, która chce podjąć z Tobą jakąkolwiek formę współpracy. Żyjemy w czasach, w których internet jest najlepszym źródłem wiedzy na temat codziennych spraw.

 

Właśnie dlatego powołaliśmy do życia serwis, na którym pojawiają się na bieżąco opinie o firmach, ich profilu działalności oraz traktowaniu pracowników czy partnerów w biznesie. Przed nami nic się nie ukryje, a wiadomości, które dostarczamy są wiarygodne i rzetelne. Każdy może je dodać do bazy opinii, by przestrzec innych przed nawiązywaniem współpracy z daną osobą czy spółką albo wprost przeciwnie, zapewnić o jej uczciwym działaniu i korzyściach, jakie z niego płyną. Serwis działa w bardzo prosty sposób, by każdy mógł się po nim szybko i łatwo poruszać. Dzięki temu w ciągu jednej chwili zarówno można odnaleźć daną firmę wpisując jej nazwę w wyszukiwarce, jak i dodać na jej temat wpis. Jeśli nie zgadasz się z danym wpisem, możesz go skomentować.

 

Pamiętaj jednak, że dla wielu osób jest on źródłem wiedzy, ponieważ obecnie działa na rynku tyle firm, że ciężko czasami znaleźć o nich informacje. Na tej stronie znajdują się wyłącznie te sprawdzone. Możesz jednak je skomentować, uzupełnić o swoje doświadczenia, zgodzić się z nimi lub nie. Tutaj każdy użytkownik może się wypowiedzieć, byle na temat i z dobrymi chęciami. Zachęcamy do dodawania opinii, jak i ich wyszukiwania. To bardzo proste i nie zajmie wiele czasu. Od Twojego wpisu może zależeć czyjaś kariera lub funkcjonowanie w biznesie. Tak samo wpisy tutaj zamieszczone mogą być dla Ciebie cennym źródłem wiedzy i wskazówką na przyszłość.