Baza opinii o pracodawcach

Szukasz pracy i chcesz dowiedzieć się, czy dana firma jest rzetelna i warto w niej pracować? Potrzebujesz solidnej firmy realizującej jakieś usługi? Chcesz dowiedzieć się, czy przedsiębiorstwo, z którym właśnie rozpoczynasz współpracę jest godne zaufania? Sprawdź w naszym katalogu opinię o firmie,  z którą właśnie masz do czynienia. Dzięki temu unikniesz ewentualnych problemów lub rozczarowań.

Internet to miejsce w którym dzisiaj najczęściej wyszukuje się informcjii o firmach.

Jednak przeszukiwanie rozmaitych stron i serwisów bywa czasami bardzo uciążliwe, a poza tym pochłania sporo czasu. Z pomocą przychodzi więc nasz serwis – to zbiór opinii i informacji o firmach z różnych branż. Znajdziesz tutaj zarówno te pozytywne, jak i negatywne opinie. Pochodzą one bezpośrednio od osób, które z daną firmą miały kontakt, tak więc są godne zaufania. Opinie o firmach zebrane w jednym miejscu to olbrzymia wygoda – nie musisz już bowiem przeszukiwać wielu różnych serwisów. W jednym miejscu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

Chcesz podzielić się z innymi użytkownikami opinią o jakiejś firmie?

Jesteś zadowolony z pracy w danym miejscu? Usługi oferowane przez daną firmę spełniły Twoje oczekiwania? Powiedz o tym innym – podziel się informacjami na łamach naszego serwisu. A może jakiś pracodawca Cię oszukał? Współpraca z przedsiębiorstwem była koszmarem? Ostrzeż inne osoby pozostawiając swoją opinię. Pomożesz im uniknąć ewentualnych problemów i niedogodności.

W czasach kiedy rynek zalewa masa niesprawdzonych i nierzetelnych firm, nasz portal to przydatne źródło informacji dla każdego. W szybki i prosty sposób znajdziesz tutaj bowiem opinie na temat każdej firmy.

Najnowsze wpisy

Rad-Pol meble włoskie Gdańsk

Grunwaldzka 211 80-266 Gdańsk

ostatnio przeglądane: 2022-01-19 14:33:30

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Maxton-Design

Podlesie 26 32-830 Wojnicz

ostatnio przeglądane: 2022-01-18 12:39:16

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Zakład Reklamowy Rzeszów - Agencja Interaktywna & SEO

Goździkowa 14A/6 35-604 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2022-01-19 03:16:33

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Doppler Instytut najlepsza klinika żył

Josepha Conrada 24 01-922 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2022-01-18 19:02:04

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Serwis elektronarzędzi MIKRON

Spółdzielcza 10 37-500 Jarosław

ostatnio przeglądane: 2022-01-18 18:08:59

11 opinii

5/5

Średnia Ocena

Klinika medycyny estetycznej Warszawa Belvedere

al. Jana Pawła II 11 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

ostatnio przeglądane: 2022-01-16 14:25:27

16 opinii

5/5

Średnia Ocena

Tworzywa Sztuczne PZL Mielec producent kompozytów

Wojska Polskiego 3 39-300 Mielec

ostatnio przeglądane: 2022-01-16 14:25:27

13 opinii

5/5

Średnia Ocena

Owoce i warzywa liofilizowane L&L Longlife

Lwowska 142/72A 35-301 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2022-01-17 22:13:05

9 opinii

5/5

Średnia Ocena

Balustrady nierdzewne Rail-Inox

Pstrągowa 27 38-121 Pstrągowa

ostatnio przeglądane: 2022-01-14 17:00:42

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Turbo Serwis Rzeszów

Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2022-01-19 01:19:49

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Najpopularniejsi pracodawcy

Euro Call Center

Kapucyńska 20-209 Lublin

ostatnio przeglądane: 2022-01-18 14:13:44

380 opinii

4.8/5

Średnia Ocena

Okna Rzeszów SOLO

Przemysłowa 14 B 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2022-01-18 03:33:54

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Szklane Tarasy Deweloper Rzeszów

Kwiatkowskiego 38/44 35-311 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2022-01-19 09:52:59

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

SERV4B

Ułanów 35-308 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2022-01-18 18:09:06

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hotel Coloseum

Kruhel Pełkiński 72 37-500 Jarosław

ostatnio przeglądane: 2022-01-17 16:35:27

17 opinii

5/5

Średnia Ocena

E-ZŁOM.PL

Żeleńskiego 4 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2022-01-14 17:01:02

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Maszyny czyszczące LINEA

Warszawska 139 35-205 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2022-01-17 22:13:08

12 opinii

5/5

Średnia Ocena

Ltestyprawojazdy Małgorzata Zasadni

Pawłowskiego 7 39-400 Tarnobrzeg

ostatnio przeglądane: 2022-01-19 16:56:25

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Stylowe meble RAD POL

Al. Jerozolimskie 200 02-486 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2022-01-17 22:13:07

4 opinii

5/5

Średnia Ocena

CERTUS Nieruchomości

Rynek 35-329 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2022-01-14 17:01:15

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Najnowsze opinie

Rad-Pol meble włoskie Gdańsk

Polecam :)

Średnia Ocena

5
Euro Call Center

stare opinie pozytywne z tego damego IP ??? :D

Średnia Ocena

1
Flodental

Oceniam dość pozytywnie pomimo tego, że z tymi godzinami bywa różnie. Bylem zapisany na 16.30 a...

Średnia Ocena

4
Ośrodek szkoleniowy KONTIMEX

Wymarzone kursy dla chcących się podszkolić albo zwiększyć/poszerzyć swoje kompetencje zawodowe i...

Średnia Ocena

5

Najwyżej oceniane

Artykuły

Witamy na naszej stronie internetowej, która ma za zadanie dostarczać wszystkim zainteresowanym opinie na temat wielu firm działających na rynku. Możesz w łatwy i prosty sposób sprawdzić, kim jest Twój przyszły pracodawca lub firma, która chce podjąć z Tobą jakąkolwiek formę współpracy. Żyjemy w czasach, w których internet jest najlepszym źródłem wiedzy na temat codziennych spraw.

 

Właśnie dlatego powołaliśmy do życia serwis, na którym pojawiają się na bieżąco opinie o firmach, ich profilu działalności oraz traktowaniu pracowników czy partnerów w biznesie. Przed nami nic się nie ukryje, a wiadomości, które dostarczamy są wiarygodne i rzetelne. Każdy może je dodać do bazy opinii, by przestrzec innych przed nawiązywaniem współpracy z daną osobą czy spółką albo wprost przeciwnie, zapewnić o jej uczciwym działaniu i korzyściach, jakie z niego płyną. Serwis działa w bardzo prosty sposób, by każdy mógł się po nim szybko i łatwo poruszać. Dzięki temu w ciągu jednej chwili zarówno można odnaleźć daną firmę wpisując jej nazwę w wyszukiwarce, jak i dodać na jej temat wpis. Jeśli nie zgadasz się z danym wpisem, możesz go skomentować.

 

Pamiętaj jednak, że dla wielu osób jest on źródłem wiedzy, ponieważ obecnie działa na rynku tyle firm, że ciężko czasami znaleźć o nich informacje. Na tej stronie znajdują się wyłącznie te sprawdzone. Możesz jednak je skomentować, uzupełnić o swoje doświadczenia, zgodzić się z nimi lub nie. Tutaj każdy użytkownik może się wypowiedzieć, byle na temat i z dobrymi chęciami. Zachęcamy do dodawania opinii, jak i ich wyszukiwania. To bardzo proste i nie zajmie wiele czasu. Od Twojego wpisu może zależeć czyjaś kariera lub funkcjonowanie w biznesie. Tak samo wpisy tutaj zamieszczone mogą być dla Ciebie cennym źródłem wiedzy i wskazówką na przyszłość.