Baza opinii o pracodawcach

Szukasz pracy i chcesz dowiedzieć się, czy dana firma jest rzetelna i warto w niej pracować? Potrzebujesz solidnej firmy realizującej jakieś usługi? Chcesz dowiedzieć się, czy przedsiębiorstwo, z którym właśnie rozpoczynasz współpracę jest godne zaufania? Sprawdź w naszym katalogu opinię o firmie,  z którą właśnie masz do czynienia. Dzięki temu unikniesz ewentualnych problemów lub rozczarowań.

Internet to miejsce w którym dzisiaj najczęściej wyszukuje się informcjii o firmach.

Jednak przeszukiwanie rozmaitych stron i serwisów bywa czasami bardzo uciążliwe, a poza tym pochłania sporo czasu. Z pomocą przychodzi więc nasz serwis – to zbiór opinii i informacji o firmach z różnych branż. Znajdziesz tutaj zarówno te pozytywne, jak i negatywne opinie. Pochodzą one bezpośrednio od osób, które z daną firmą miały kontakt, tak więc są godne zaufania. Opinie o firmach zebrane w jednym miejscu to olbrzymia wygoda – nie musisz już bowiem przeszukiwać wielu różnych serwisów. W jednym miejscu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

Chcesz podzielić się z innymi użytkownikami opinią o jakiejś firmie?

Jesteś zadowolony z pracy w danym miejscu? Usługi oferowane przez daną firmę spełniły Twoje oczekiwania? Powiedz o tym innym – podziel się informacjami na łamach naszego serwisu. A może jakiś pracodawca Cię oszukał? Współpraca z przedsiębiorstwem była koszmarem? Ostrzeż inne osoby pozostawiając swoją opinię. Pomożesz im uniknąć ewentualnych problemów i niedogodności.

W czasach kiedy rynek zalewa masa niesprawdzonych i nierzetelnych firm, nasz portal to przydatne źródło informacji dla każdego. W szybki i prosty sposób znajdziesz tutaj bowiem opinie na temat każdej firmy.

Najnowsze wpisy

Eric Jones

420 Lexington Ave Rdj Nb New York

ostatnio przeglądane: 2021-09-23 19:14:26

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Balustrady nierdzewne Rail-Inox

Pstrągowa 27 38-121 Pstrągowa

ostatnio przeglądane: 2021-09-22 18:49:45

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Turbo Serwis Rzeszów

Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-09-17 22:39:48

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

RESCOLD klimatyzacja chłodnictwo Rzeszów

kpt. Raginisa 1 35-513 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-09-25 05:02:49

6 opinii

5/5

Średnia Ocena

Telepromo/Eurocallcenter

Al. Wolności 1 42-200 Częstochowa

ostatnio przeglądane: 2021-09-25 04:34:44

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Trans Polonia SA

Rokicka 16 83-110 Tczew

ostatnio przeglądane: 2021-09-25 05:00:36

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Producent strojów kąpielowych ZAGANO

Wola Dalsza 344 37-100 Łańcut

ostatnio przeglądane: 2021-09-24 07:38:32

6 opinii

5/5

Średnia Ocena

Restauracja Folwark Rzeszów

Paderewskiego 124a 35-328 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-09-25 05:35:43

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Usługi kamieniarskie Kowalczyk

Strobowska21 96-100 Skierniewice

ostatnio przeglądane: 2021-09-16 09:30:05

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

HiT Transport i Spedycja

28 Czerwca 1956r 390 61-441 Poznań

ostatnio przeglądane: 2021-09-25 04:41:56

4 opinii

5/5

Średnia Ocena

Najpopularniejsi pracodawcy

Euro Call Center

Kapucyńska 20-209 Lublin

ostatnio przeglądane: 2021-09-25 06:05:38

379 opinii

4.9/5

Średnia Ocena

Okna Rzeszów SOLO

Przemysłowa 14 B 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-09-16 09:30:08

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Szklane Tarasy Deweloper Rzeszów

Kwiatkowskiego 38/44 35-311 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-09-22 22:14:40

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

SERV4B

Ułanów 35-308 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-09-24 07:53:49

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hotel Coloseum

Kruhel Pełkiński 72 37-500 Jarosław

ostatnio przeglądane: 2021-09-23 22:22:30

17 opinii

5/5

Średnia Ocena

E-ZŁOM.PL

Żeleńskiego 4 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-09-25 04:33:56

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Maszyny czyszczące LINEA

Pogwizdów Nowy 662 k.Rzeszowa 36-062 Zaczernie

ostatnio przeglądane: 2021-09-16 09:30:13

12 opinii

5/5

Średnia Ocena

Ltestyprawojazdy Małgorzata Zasadni

Pawłowskiego 7 39-400 Tarnobrzeg

ostatnio przeglądane: 2021-09-19 02:29:15

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Stylowe meble RAD POL

Al. Jerozolimskie 200 02-486 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2021-09-17 01:26:30

4 opinii

5/5

Średnia Ocena

CERTUS Nieruchomości

Rynek 35-329 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-09-18 06:15:59

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Najnowsze opinie

Comfortbe-Softbe

Polecam. Miejsce pracy bez większych zastrzeżeń. Jestem tapicerem i robię tutaj obicia m.in. łóżek.

Średnia Ocena

5
Agencja Służby Społecznej Kościelak Spółka Jawna

Super jedzenie, catering wyjątkowo smaczny, ceny ok.

Średnia Ocena

5
Flodental

Polecam to miejsce na wizytę z dzieckiem. Pierwsza wizyta sprawiła na córce bardzo pozytywne...

Średnia Ocena

5
Agencja interaktywna Argonium

Polecam tych fachowców, korzystam i jestem zadowolona z ich usług.

Średnia Ocena

5
Comfortbe-Softbe

Nowy sklep otworzyli. Super asortyment, piękne łóżka. Polecam

Średnia Ocena

5

Najwyżej oceniane

Artykuły

Witamy na naszej stronie internetowej, która ma za zadanie dostarczać wszystkim zainteresowanym opinie na temat wielu firm działających na rynku. Możesz w łatwy i prosty sposób sprawdzić, kim jest Twój przyszły pracodawca lub firma, która chce podjąć z Tobą jakąkolwiek formę współpracy. Żyjemy w czasach, w których internet jest najlepszym źródłem wiedzy na temat codziennych spraw.

 

Właśnie dlatego powołaliśmy do życia serwis, na którym pojawiają się na bieżąco opinie o firmach, ich profilu działalności oraz traktowaniu pracowników czy partnerów w biznesie. Przed nami nic się nie ukryje, a wiadomości, które dostarczamy są wiarygodne i rzetelne. Każdy może je dodać do bazy opinii, by przestrzec innych przed nawiązywaniem współpracy z daną osobą czy spółką albo wprost przeciwnie, zapewnić o jej uczciwym działaniu i korzyściach, jakie z niego płyną. Serwis działa w bardzo prosty sposób, by każdy mógł się po nim szybko i łatwo poruszać. Dzięki temu w ciągu jednej chwili zarówno można odnaleźć daną firmę wpisując jej nazwę w wyszukiwarce, jak i dodać na jej temat wpis. Jeśli nie zgadasz się z danym wpisem, możesz go skomentować.

 

Pamiętaj jednak, że dla wielu osób jest on źródłem wiedzy, ponieważ obecnie działa na rynku tyle firm, że ciężko czasami znaleźć o nich informacje. Na tej stronie znajdują się wyłącznie te sprawdzone. Możesz jednak je skomentować, uzupełnić o swoje doświadczenia, zgodzić się z nimi lub nie. Tutaj każdy użytkownik może się wypowiedzieć, byle na temat i z dobrymi chęciami. Zachęcamy do dodawania opinii, jak i ich wyszukiwania. To bardzo proste i nie zajmie wiele czasu. Od Twojego wpisu może zależeć czyjaś kariera lub funkcjonowanie w biznesie. Tak samo wpisy tutaj zamieszczone mogą być dla Ciebie cennym źródłem wiedzy i wskazówką na przyszłość.