Baza opinii o pracodawcach

Szukasz pracy i chcesz dowiedzieć się, czy dana firma jest rzetelna i warto w niej pracować? Potrzebujesz solidnej firmy realizującej jakieś usługi? Chcesz dowiedzieć się, czy przedsiębiorstwo, z którym właśnie rozpoczynasz współpracę jest godne zaufania? Sprawdź w naszym katalogu opinię o firmie,  z którą właśnie masz do czynienia. Dzięki temu unikniesz ewentualnych problemów lub rozczarowań.

Internet to miejsce w którym dzisiaj najczęściej wyszukuje się informcjii o firmach.

Jednak przeszukiwanie rozmaitych stron i serwisów bywa czasami bardzo uciążliwe, a poza tym pochłania sporo czasu. Z pomocą przychodzi więc nasz serwis – to zbiór opinii i informacji o firmach z różnych branż. Znajdziesz tutaj zarówno te pozytywne, jak i negatywne opinie. Pochodzą one bezpośrednio od osób, które z daną firmą miały kontakt, tak więc są godne zaufania. Opinie o firmach zebrane w jednym miejscu to olbrzymia wygoda – nie musisz już bowiem przeszukiwać wielu różnych serwisów. W jednym miejscu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

Chcesz podzielić się z innymi użytkownikami opinią o jakiejś firmie?

Jesteś zadowolony z pracy w danym miejscu? Usługi oferowane przez daną firmę spełniły Twoje oczekiwania? Powiedz o tym innym – podziel się informacjami na łamach naszego serwisu. A może jakiś pracodawca Cię oszukał? Współpraca z przedsiębiorstwem była koszmarem? Ostrzeż inne osoby pozostawiając swoją opinię. Pomożesz im uniknąć ewentualnych problemów i niedogodności.

W czasach kiedy rynek zalewa masa niesprawdzonych i nierzetelnych firm, nasz portal to przydatne źródło informacji dla każdego. W szybki i prosty sposób znajdziesz tutaj bowiem opinie na temat każdej firmy.

Najnowsze wpisy

P.P.H.U BUD-MAX BOBULA JÓZEF

Folusz 62 38-222 Cieklin

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:46:26

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

LINEA Dominika Jakubczyk Sp. J.

Pogwizdów Nowy 662 k.Rzeszowa 36-062 Zaczernie

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:48:30

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Meblelaciak.pl

ostatnio przeglądane: 2018-04-20 00:03:27

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Roteko s.c.

Sienkiewicza 8 32-065 Krzeszowice

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:46:40

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

ZESPÓŁ MUZYCZNY BRILLANT

Kilińskiego 2 35-005 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:46:44

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hurtownia tkanin RAD POL

Al. Jerozolimskie 200 02-486 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:48:58

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Ulrich Energia

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:46:54

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Reas Garden

ostatnio przeglądane: 2018-04-20 01:59:36

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hotel Coloseum

Kruhel Pełkiński 72 37-500 Jarosław

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:48:10

10 opinii

1.9/5

Średnia Ocena

Szklane Tarasy Deweloper Rzeszów

Kwiatkowskiego 38/44 35-311 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:47:15

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Najpopularniejsi pracodawcy

Okna Rzeszów SOLO

Przemysłowa 14 B 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:47:20

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Medycyna Estetyczna lek.med. Grażyna Szela

Hetmańska 24 35-085 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:50:24

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

BBS Introligatornia. Stepien B.

PL-05-120 Legionowo

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:47:25

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

SERV4B

Ułanów 35-308 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-04-20 00:23:45

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Kancelaria Prawnicza M.Wojciechowska i wspólnicy

Mochnackiego 25/3 35-016 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-04-20 02:46:04

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

CENTER HOUSE Zbigniew Odój

Al.Rejtana 8 35-310 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:47:42

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Rail-Service

Warszawska 35-205 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:47:47

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Stomatologia PRO-FAMILIA

Witolda 6B 35-302 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:47:51

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

ROLMAT – rolety, moskitiery, żaluzje Rzeszów

Mrowla 47 36-054 Mrowla

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 10:23:07

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hotel Coloseum

Kruhel Pełkiński 72 37-500 Jarosław

ostatnio przeglądane: 2018-04-19 20:48:10

10 opinii

1.9/5

Średnia Ocena

Najnowsze opinie

P.P.H.U BUD-MAX BOBULA JÓZEF

Profesjonalna Firma BUDOWLANA zatrudniająca najlepszych profesjonalistów oraz fachowców...

Średnia Ocena

5
Okna Rzeszów SOLO

Firma jest stabilna i wymagająca - ale tyle jest sprzedawców okien ze trzeba wymagać zeby sie...

Średnia Ocena

5
Edal. PPHU. Jastrzebska E.

Polecam tę firmę

Średnia Ocena

5
Bartek Lokal Gastronomiczny

Na pewno nie żałuję współpracy

Średnia Ocena

5
Barbula S.A. Restauracja-Bar

są jak najbardziej ok

Średnia Ocena

5

Najwyżej oceniane

Artykuły

Witamy na naszej stronie internetowej, która ma za zadanie dostarczać wszystkim zainteresowanym opinie na temat wielu firm działających na rynku. Możesz w łatwy i prosty sposób sprawdzić, kim jest Twój przyszły pracodawca lub firma, która chce podjąć z Tobą jakąkolwiek formę współpracy. Żyjemy w czasach, w których internet jest najlepszym źródłem wiedzy na temat codziennych spraw.

 

Właśnie dlatego powołaliśmy do życia serwis, na którym pojawiają się na bieżąco opinie o firmach, ich profilu działalności oraz traktowaniu pracowników czy partnerów w biznesie. Przed nami nic się nie ukryje, a wiadomości, które dostarczamy są wiarygodne i rzetelne. Każdy może je dodać do bazy opinii, by przestrzec innych przed nawiązywaniem współpracy z daną osobą czy spółką albo wprost przeciwnie, zapewnić o jej uczciwym działaniu i korzyściach, jakie z niego płyną. Serwis działa w bardzo prosty sposób, by każdy mógł się po nim szybko i łatwo poruszać. Dzięki temu w ciągu jednej chwili zarówno można odnaleźć daną firmę wpisując jej nazwę w wyszukiwarce, jak i dodać na jej temat wpis. Jeśli nie zgadasz się z danym wpisem, możesz go skomentować.

 

Pamiętaj jednak, że dla wielu osób jest on źródłem wiedzy, ponieważ obecnie działa na rynku tyle firm, że ciężko czasami znaleźć o nich informacje. Na tej stronie znajdują się wyłącznie te sprawdzone. Możesz jednak je skomentować, uzupełnić o swoje doświadczenia, zgodzić się z nimi lub nie. Tutaj każdy użytkownik może się wypowiedzieć, byle na temat i z dobrymi chęciami. Zachęcamy do dodawania opinii, jak i ich wyszukiwania. To bardzo proste i nie zajmie wiele czasu. Od Twojego wpisu może zależeć czyjaś kariera lub funkcjonowanie w biznesie. Tak samo wpisy tutaj zamieszczone mogą być dla Ciebie cennym źródłem wiedzy i wskazówką na przyszłość.