Baza opinii o pracodawcach

Szukasz pracy i chcesz dowiedzieć się, czy dana firma jest rzetelna i warto w niej pracować? Potrzebujesz solidnej firmy realizującej jakieś usługi? Chcesz dowiedzieć się, czy przedsiębiorstwo, z którym właśnie rozpoczynasz współpracę jest godne zaufania? Sprawdź w naszym katalogu opinię o firmie,  z którą właśnie masz do czynienia. Dzięki temu unikniesz ewentualnych problemów lub rozczarowań.

Internet to miejsce w którym dzisiaj najczęściej wyszukuje się informcjii o firmach.

Jednak przeszukiwanie rozmaitych stron i serwisów bywa czasami bardzo uciążliwe, a poza tym pochłania sporo czasu. Z pomocą przychodzi więc nasz serwis – to zbiór opinii i informacji o firmach z różnych branż. Znajdziesz tutaj zarówno te pozytywne, jak i negatywne opinie. Pochodzą one bezpośrednio od osób, które z daną firmą miały kontakt, tak więc są godne zaufania. Opinie o firmach zebrane w jednym miejscu to olbrzymia wygoda – nie musisz już bowiem przeszukiwać wielu różnych serwisów. W jednym miejscu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

Chcesz podzielić się z innymi użytkownikami opinią o jakiejś firmie?

Jesteś zadowolony z pracy w danym miejscu? Usługi oferowane przez daną firmę spełniły Twoje oczekiwania? Powiedz o tym innym – podziel się informacjami na łamach naszego serwisu. A może jakiś pracodawca Cię oszukał? Współpraca z przedsiębiorstwem była koszmarem? Ostrzeż inne osoby pozostawiając swoją opinię. Pomożesz im uniknąć ewentualnych problemów i niedogodności.

W czasach kiedy rynek zalewa masa niesprawdzonych i nierzetelnych firm, nasz portal to przydatne źródło informacji dla każdego. W szybki i prosty sposób znajdziesz tutaj bowiem opinie na temat każdej firmy.

Najnowsze wpisy

Stylowa Ania Monika - Anna Szkup, Monika Dąbrowska

Raymonta 25 96-127 Lipce Reymontowskie

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 05:25:56

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Piodent - Gabinety Stomatologiczne

Powstańców 25 05-800 Pruszków

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 06:10:05

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Małmar - Rozbiórki i Wyburzenia

Wielgolas Duchnowski 67a 05-074 Halinów

ostatnio przeglądane: 2019-12-12 23:33:56

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Luxhome - Deweloper

Lipowa 23 05-091 Ząbki

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 06:04:54

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Flodental

Wojska Polskiego 18 05-091 Ząbki

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 05:26:02

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Agencja Służby Społecznej Kościelak Spółka Jawna

Kwiatowa 9 02-579 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 05:43:55

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Gajewski Podłogi Drewniane Sp. z o. o. Sp. k.

Oblas 40a 26-650 Przytyk

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 06:01:31

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Ośrodek szkoleniowy KONTIMEX

Zagłoby 23/88 02-495 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 06:06:51

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Krzysztof Kowalczyk - Nagrobki, Kamieniarstwo

Strobowska 21 96-100 Skierniewice

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 06:20:40

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

The CarBar - catering i organizacja imprez

Bartniaka 26 05-825 Grodzisk Mazowiecki

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 06:15:35

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Najpopularniejsi pracodawcy

Okna Rzeszów SOLO

Przemysłowa 14 B 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 06:21:57

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

SERV4B

Ułanów 35-308 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 06:34:56

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hotel Coloseum

Kruhel Pełkiński 72 37-500 Jarosław

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 05:45:41

4 opinii

5/5

Średnia Ocena

E-ZŁOM.PL

Żeleńskiego 4 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2019-12-13 14:49:21

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

LINEA Profesjonalne szorowarki

Pogwizdów Nowy 662 k.Rzeszowa 36-062 Zaczernie

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 06:52:43

5 opinii

5/5

Średnia Ocena

Meblelaciak.pl

ostatnio przeglądane: 2019-12-13 13:50:33

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Szklane Tarasy Deweloper Rzeszów

Kwiatkowskiego 38/44 35-311 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 05:25:38

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Ltestyprawojazdy Małgorzata Zasadni

Pawłowskiego 7 39-400 Tarnobrzeg

ostatnio przeglądane: 2019-12-13 10:52:56

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Stylowe meble RAD POL

Al. Jerozolimskie 200 02-486 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2019-12-14 06:24:07

4 opinii

5/5

Średnia Ocena

CERTUS Nieruchomości

Rynek 35-329 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2019-12-12 23:34:37

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Najnowsze opinie

Luxhome - Deweloper

Spokojne osiedle, a co najważniejsze można poczuć się anonimowym, bo sąsiad nie zagląda Ci w okno.

Średnia Ocena

5
Ośrodek szkoleniowy KONTIMEX

Z czystym sumieniem polecam szkolenia w Kontimexie. Kurs przeprowadzony wzorowo, wiedza...

Średnia Ocena

5
KABEX Docieplenia

Kleje do płytek Kabex warte polecenia i rekomendacji. Dobry polski producent chemii i materiałów...

Średnia Ocena

5
Euro Call Center

KOCHAM TE PRACE !!!!!!!

Średnia Ocena

5
Euro Call Center

pracuje tu już 4 miesiące i jestem bardzo zadowolona :)

Średnia Ocena

5

Najwyżej oceniane

Artykuły

Witamy na naszej stronie internetowej, która ma za zadanie dostarczać wszystkim zainteresowanym opinie na temat wielu firm działających na rynku. Możesz w łatwy i prosty sposób sprawdzić, kim jest Twój przyszły pracodawca lub firma, która chce podjąć z Tobą jakąkolwiek formę współpracy. Żyjemy w czasach, w których internet jest najlepszym źródłem wiedzy na temat codziennych spraw.

 

Właśnie dlatego powołaliśmy do życia serwis, na którym pojawiają się na bieżąco opinie o firmach, ich profilu działalności oraz traktowaniu pracowników czy partnerów w biznesie. Przed nami nic się nie ukryje, a wiadomości, które dostarczamy są wiarygodne i rzetelne. Każdy może je dodać do bazy opinii, by przestrzec innych przed nawiązywaniem współpracy z daną osobą czy spółką albo wprost przeciwnie, zapewnić o jej uczciwym działaniu i korzyściach, jakie z niego płyną. Serwis działa w bardzo prosty sposób, by każdy mógł się po nim szybko i łatwo poruszać. Dzięki temu w ciągu jednej chwili zarówno można odnaleźć daną firmę wpisując jej nazwę w wyszukiwarce, jak i dodać na jej temat wpis. Jeśli nie zgadasz się z danym wpisem, możesz go skomentować.

 

Pamiętaj jednak, że dla wielu osób jest on źródłem wiedzy, ponieważ obecnie działa na rynku tyle firm, że ciężko czasami znaleźć o nich informacje. Na tej stronie znajdują się wyłącznie te sprawdzone. Możesz jednak je skomentować, uzupełnić o swoje doświadczenia, zgodzić się z nimi lub nie. Tutaj każdy użytkownik może się wypowiedzieć, byle na temat i z dobrymi chęciami. Zachęcamy do dodawania opinii, jak i ich wyszukiwania. To bardzo proste i nie zajmie wiele czasu. Od Twojego wpisu może zależeć czyjaś kariera lub funkcjonowanie w biznesie. Tak samo wpisy tutaj zamieszczone mogą być dla Ciebie cennym źródłem wiedzy i wskazówką na przyszłość.