Baza opinii o pracodawcach

Szukasz pracy i chcesz dowiedzieć się, czy dana firma jest rzetelna i warto w niej pracować? Potrzebujesz solidnej firmy realizującej jakieś usługi? Chcesz dowiedzieć się, czy przedsiębiorstwo, z którym właśnie rozpoczynasz współpracę jest godne zaufania? Sprawdź w naszym katalogu opinię o firmie,  z którą właśnie masz do czynienia. Dzięki temu unikniesz ewentualnych problemów lub rozczarowań.

Internet to miejsce w którym dzisiaj najczęściej wyszukuje się informcjii o firmach.

Jednak przeszukiwanie rozmaitych stron i serwisów bywa czasami bardzo uciążliwe, a poza tym pochłania sporo czasu. Z pomocą przychodzi więc nasz serwis – to zbiór opinii i informacji o firmach z różnych branż. Znajdziesz tutaj zarówno te pozytywne, jak i negatywne opinie. Pochodzą one bezpośrednio od osób, które z daną firmą miały kontakt, tak więc są godne zaufania. Opinie o firmach zebrane w jednym miejscu to olbrzymia wygoda – nie musisz już bowiem przeszukiwać wielu różnych serwisów. W jednym miejscu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

Chcesz podzielić się z innymi użytkownikami opinią o jakiejś firmie?

Jesteś zadowolony z pracy w danym miejscu? Usługi oferowane przez daną firmę spełniły Twoje oczekiwania? Powiedz o tym innym – podziel się informacjami na łamach naszego serwisu. A może jakiś pracodawca Cię oszukał? Współpraca z przedsiębiorstwem była koszmarem? Ostrzeż inne osoby pozostawiając swoją opinię. Pomożesz im uniknąć ewentualnych problemów i niedogodności.

W czasach kiedy rynek zalewa masa niesprawdzonych i nierzetelnych firm, nasz portal to przydatne źródło informacji dla każdego. W szybki i prosty sposób znajdziesz tutaj bowiem opinie na temat każdej firmy.

Najnowsze wpisy

Restauracja Folwark Rzeszów

Paderewskiego 124a 35-328 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-02-25 16:26:19

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Usługi kamieniarskie Kowalczyk

Strobowska21 96-100 Skierniewice

ostatnio przeglądane: 2021-02-26 16:12:37

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

HiT Transport i Spedycja

28 Czerwca 1956r 390 61-441 Poznań

ostatnio przeglądane: 2021-02-27 17:19:07

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Technika Grzewcza Rafał Bereda

Warszawska 40 05-300 Mińsk Mazowiecki

ostatnio przeglądane: 2021-02-27 18:31:12

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Stelco - Lakiernia Proszkowa

Góra Libertowska 3 30-444 Libertów

ostatnio przeglądane: 2021-02-28 03:48:05

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

A-Pic Design Producent Pomp Ciepła

Stefana Batorego 7 96-100 Skierniewice

ostatnio przeglądane: 2021-02-26 22:21:32

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Auto-Widawski S.C.

Estrady 118 01-932 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2021-02-26 16:07:53

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Producent tonerów DMD

Al. Sikorskiego 2/7 35-304 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-02-26 16:09:30

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Osiedle Dzika Róża - Kenomi Development

NARUTOWICZA 1 99-320 ŻYCHLIN

ostatnio przeglądane: 2021-02-26 16:14:55

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Włoskie meble RAD-POL

Sadowa 56 05-800 Pruszków

ostatnio przeglądane: 2021-02-27 09:41:22

10 opinii

5/5

Średnia Ocena

Najpopularniejsi pracodawcy

Okna Rzeszów SOLO

Przemysłowa 14 B 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-02-26 16:08:15

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Szklane Tarasy Deweloper Rzeszów

Kwiatkowskiego 38/44 35-311 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-03-01 02:43:11

3 opinii

5/5

Średnia Ocena

Euro Call Center

Kapucyńska 20-209 Lublin

ostatnio przeglądane: 2021-02-27 19:36:02

370 opinii

5/5

Średnia Ocena

SERV4B

Ułanów 35-308 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-02-27 09:41:21

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Hotel Coloseum

Kruhel Pełkiński 72 37-500 Jarosław

ostatnio przeglądane: 2021-02-27 09:41:23

17 opinii

5/5

Średnia Ocena

E-ZŁOM.PL

Żeleńskiego 4 35-105 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-02-26 16:04:33

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Maszyny czyszczące LINEA

Pogwizdów Nowy 662 k.Rzeszowa 36-062 Zaczernie

ostatnio przeglądane: 2021-02-26 16:11:26

12 opinii

5/5

Średnia Ocena

Ltestyprawojazdy Małgorzata Zasadni

Pawłowskiego 7 39-400 Tarnobrzeg

ostatnio przeglądane: 2021-02-28 10:18:38

1 opinii

5/5

Średnia Ocena

Stylowe meble RAD POL

Al. Jerozolimskie 200 02-486 Warszawa

ostatnio przeglądane: 2021-02-26 16:09:55

4 opinii

5/5

Średnia Ocena

CERTUS Nieruchomości

Rynek 35-329 Rzeszów

ostatnio przeglądane: 2021-02-26 16:09:03

2 opinii

5/5

Średnia Ocena

Najnowsze opinie

HiT Transport i Spedycja

Doskonały partner w biznesie, doświadczony przewoźnik i najlepsza spedycja. Polecam współpracę.

Średnia Ocena

5
Usługi kamieniarskie Kowalczyk

Duży wybór nagrobków, kamieni, granitów. Ceny różne - w zależności od tego, czego oczekujemy....

Średnia Ocena

5
Technika Grzewcza Rafał Bereda

Montaż pieca gazowego oraz sanitariatów przeprowadzony szybko, bez pozostawienia po sobie...

Średnia Ocena

5
Stelco - Lakiernia Proszkowa

Efekty warte wydanych pieniędzy. Naprawdę dobra lakiernia proszkowa.

Średnia Ocena

5
HASBORG producent maszyn do branży cukierniczej

Inwestycja w profesjonalny sprzęt to zawsze decyzja w dobrym kierunku.

Średnia Ocena

5

Najwyżej oceniane

Artykuły

Witamy na naszej stronie internetowej, która ma za zadanie dostarczać wszystkim zainteresowanym opinie na temat wielu firm działających na rynku. Możesz w łatwy i prosty sposób sprawdzić, kim jest Twój przyszły pracodawca lub firma, która chce podjąć z Tobą jakąkolwiek formę współpracy. Żyjemy w czasach, w których internet jest najlepszym źródłem wiedzy na temat codziennych spraw.

 

Właśnie dlatego powołaliśmy do życia serwis, na którym pojawiają się na bieżąco opinie o firmach, ich profilu działalności oraz traktowaniu pracowników czy partnerów w biznesie. Przed nami nic się nie ukryje, a wiadomości, które dostarczamy są wiarygodne i rzetelne. Każdy może je dodać do bazy opinii, by przestrzec innych przed nawiązywaniem współpracy z daną osobą czy spółką albo wprost przeciwnie, zapewnić o jej uczciwym działaniu i korzyściach, jakie z niego płyną. Serwis działa w bardzo prosty sposób, by każdy mógł się po nim szybko i łatwo poruszać. Dzięki temu w ciągu jednej chwili zarówno można odnaleźć daną firmę wpisując jej nazwę w wyszukiwarce, jak i dodać na jej temat wpis. Jeśli nie zgadasz się z danym wpisem, możesz go skomentować.

 

Pamiętaj jednak, że dla wielu osób jest on źródłem wiedzy, ponieważ obecnie działa na rynku tyle firm, że ciężko czasami znaleźć o nich informacje. Na tej stronie znajdują się wyłącznie te sprawdzone. Możesz jednak je skomentować, uzupełnić o swoje doświadczenia, zgodzić się z nimi lub nie. Tutaj każdy użytkownik może się wypowiedzieć, byle na temat i z dobrymi chęciami. Zachęcamy do dodawania opinii, jak i ich wyszukiwania. To bardzo proste i nie zajmie wiele czasu. Od Twojego wpisu może zależeć czyjaś kariera lub funkcjonowanie w biznesie. Tak samo wpisy tutaj zamieszczone mogą być dla Ciebie cennym źródłem wiedzy i wskazówką na przyszłość.