Euro Call Center

Kapucyńska,
20-209 Lublin

5/5

Średnia Ocena
na podstawie 370 ocen

5

Atmosfera

5

Wynagrodzenie

5

Czy polecił(a)byś firmę znajomym?

Jeśli ktoś z was ma jakieś doświadczenie z tą firma proszę o informacje

Euro Call Center (50)

~Pati

2020-09-17 14:36:27

Adres IP:

*.*.*.10

Praca sama w sobie jest w porządku. Nauczyć się współpracować z kadrą i ludźmi i można pracować

ocena

5
~Konrad

2020-09-17 14:28:27

Adres IP:

*.*.*.10

Polecam, warto się zapoznać i zobaczyć jak faktycznie wygląda praca w tej firmie. Pierwszy raz miałem kontakt z CC i dobre odczucia mam.

ocena

5
~Antek

2020-09-10 09:04:51

Adres IP:

*.*.*.10

Pracowałem już w niejednym CC i tutaj moim zdaniem jest najlepiej. Nie muszę rozmawiać z ludźmi, tylko obsługiwać program, niemęcząca praca z wynagrodzeniem na poziomie dobrym

ocena

5
~Aśka

2020-09-10 09:02:54

Adres IP:

*.*.*.10

Polecam pracę, nie jest skomplikowana, wynagrodzenie dobre, warunki pracy też na plus, stałe godziny pracy.

ocena

5
~Agata

2020-09-09 11:57:27

Adres IP:

*.*.*.166

Jestem zadowolona , praca nie bardzo skomplikowana , kasa ok , stałe godziny pracy. Polecałam i polecać będę

ocena

5
~Przemek

2020-08-10 15:10:12

Adres IP:

*.*.*.10

Ja krótko tam pracowałem ale na pewno mogę polecić innym osobom. Znajomy mi polecił i ja polecam dalej.

ocena

5
~Darek

2020-08-07 10:17:25

Adres IP:

*.*.*.10

Dobra praca, czy to na początku kariery czy w dalszym etapie, tak jak u mnie. Warto!

ocena

5
~Alan

2020-08-06 11:35:11

Adres IP:

*.*.*.10

Fajnie się tu pracuje.

ocena

5
~Mariusz

2020-08-06 11:23:33

Adres IP:

*.*.*.10

Jak dla mnie super! Warto było sprawdzić mimo rożnych opinii :)

ocena

5
~Arek

2020-07-28 09:55:17

Adres IP:

*.*.*.10

Bardzo dobra praca, czy to dla młodych studentów czy osób już po 30-stce. Sam dobrze się odnalazłem w tym gronie i jakby młodziej się czuję :D stawka odpowiada, premia też jest super. POLECAM

ocena

5
~Władek

2020-07-24 15:41:47

Adres IP:

*.*.*.10

Pracuje tutaj już pół roku i mogę śmiało stwierdzić że dla kogoś kto chce pracować i nie boi się pytać to jest super praca!!!

ocena

5
~Alicja

2020-07-24 15:38:32

Adres IP:

*.*.*.10

Co tu dużo mówić. Bardzo dobra praca zwłaszcza ma początku kariery zawodowej. POLECAM! :)

ocena

5
~Marcin

2020-07-24 15:36:21

Adres IP:

*.*.*.10

Szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolony z tej pracy, nie zgadzam się z opiniami negatywnymi. POLECAM przyjść i samemu sprawdzić
Pozdrawiam

ocena

5
~Alicja

2020-07-22 15:25:03

Adres IP:

*.*.*.10

Jestem zadowolona, zwłaszcza że można pogodzić pracę ze szkołą i obowiązkami.

ocena

5
~Adam

2020-07-22 15:22:43

Adres IP:

*.*.*.10

Powiem szczerze jestem miło zaskoczony tą pracą. Bardzo ciekawe doświadczenie oraz system w jakim pracujemy. POLECAM!!!

ocena

5
~Hubert

2020-01-31 15:21:47

Adres IP:

*.*.*.166

Jestem studentem i dla mnie praca bomba, chodze kiedy chce zarabiam ile potrzebuje ;P a naawet wieceej

ocena

5
~NIEZNAJOMY

2020-01-31 15:21:12

Adres IP:

*.*.*.166

poznałam tam mnóstwo ciekawych i fajnych ludzi - po dzien dzisiejszy mamy dobry kontakt. Polecam ECC z całego serca

ocena

5
~Honorata

2020-01-31 15:20:32

Adres IP:

*.*.*.166

Najbardziej skusiły mnie ogłoszenia odnośnie atrkacyjnego wynagrodzenia i premii. Myślałam, ze to troche sciema ale moge smialo powiedziec,ze cos w tym jest xd za grudzien dostalamn sporą premie , którą spokojnie moge odłozyc ;))

ocena

5
~gość

2020-01-31 15:19:33

Adres IP:

*.*.*.166

polecam firme

ocena

5
~Weroniczka

2020-01-31 15:19:07

Adres IP:

*.*.*.166

pracuję od ferii i na prawdę super atmosfera i praca taka mało wyczerpująca

ocena

5
~Oliwier

2020-01-31 15:18:11

Adres IP:

*.*.*.166

Pracuje juz 8 miesiac a miałem byc tylko na wakacje :o

ocena

5
~Yyyyy

2020-01-31 15:17:39

Adres IP:

*.*.*.166

No podobno sobie chwala , siostra tam pracuje i non stop tam chodzi xd wiec cos w tym musi byc ze takie pozytywne opinie

ocena

5
~Oliwia

2020-01-31 15:17:00

Adres IP:

*.*.*.166

Ogólnie jest zajebiście :P

ocena

5
~Małgosia

2020-01-31 15:15:57

Adres IP:

*.*.*.166

Dostałam niedawno pierwsza wypłate i troche byłam w szoku bo jako nowy pracownik dostałam 400 zł premii :D

ocena

5
~Ewelina

2020-01-31 15:15:19

Adres IP:

*.*.*.166

Słyszałam dobre opinie op firmie, sama chyba spróbuję i zaaplikuję.

ocena

5
~Wiktor

2020-01-30 13:44:00

Adres IP:

*.*.*.166

Jest okej, mozna przyjsc

ocena

5
~HANNA

2020-01-30 13:43:28

Adres IP:

*.*.*.166

pierwsza praca , ktora dobrze wspominam ;)

ocena

5
~Lubliniak

2020-01-30 13:43:00

Adres IP:

*.*.*.166

Jestem studentem i pracuję już drugi rok w ECC. JAK NAJBARDZIEJ GRAFIK ELASTYCZNY DOSTOSOWANY DO SWOICH POTRZEB !

ocena

5
~Laura

2020-01-30 13:41:46

Adres IP:

*.*.*.166

Pracuję w dziale umawiania i serio łatwa i fajna robota :D

ocena

5
~Obcy

2020-01-30 13:39:35

Adres IP:

*.*.*.166

Ostatnio z systemu premiowego pod koniec miesiąca wyszło mi 800 zł... Jak ktoś mi znajdzie firmie, w której też tyle premii da się wziąc to powodzenia :D

ocena

5
~Bartozy

2020-01-30 13:38:22

Adres IP:

*.*.*.166

Nie rozumiem negatywnych opinii... przecież jesli ktoś chce pracować to zyska tam i to dużo :P

ocena

5
~Edyta

2020-01-30 13:37:39

Adres IP:

*.*.*.166

Kadra bardzo sympatyczna i wyrozumiała

ocena

5
~Sandra

2020-01-30 13:37:09

Adres IP:

*.*.*.166

Polecam całym sercem!

ocena

5
~Sylwia

2020-01-30 13:36:35

Adres IP:

*.*.*.166

odkąd wszedł nowy system BOT to na prawde da sie kasę sporą zarobić...

ocena

5
~Natlia

2020-01-30 13:35:47

Adres IP:

*.*.*.166

najlepsza praca dla młodych w Lublinie :)

ocena

5
~...

2020-01-29 12:26:31

Adres IP:

*.*.*.166

Jeśli ktoś szuka dodatkowej kasy to zapraszamy !

ocena

5
~nieznajomy

2020-01-29 12:26:04

Adres IP:

*.*.*.166

Całkiem spoko

ocena

5
~xeee.

2020-01-29 12:25:48

Adres IP:

*.*.*.166

Pracuje juz 3 lata i nie moge niczego złego powiedziec na ta firme. jest dobrze :)

ocena

5
~ELIZKA

2020-01-29 12:25:16

Adres IP:

*.*.*.166

Tylko ECC Lublin !

ocena

5
~gość

2020-01-29 12:24:47

Adres IP:

*.*.*.166

Czy ktoś moze wypowiedzieć sie o pracy w ECC? Chciałabym się tam przyjąć

ocena

5
~Isana

2020-01-29 12:23:34

Adres IP:

*.*.*.166

Bardzo chętnie wrócę tam w wakacje, a moze i na dłuzej .

ocena

5
~vxc

2020-01-29 12:22:52

Adres IP:

*.*.*.166

Miło się pracowało 2 lata w ECC :D

ocena

5
~Honorata

2020-01-29 12:22:21

Adres IP:

*.*.*.166

Zapraszamy do ECC , świetne zarobki i elastyczny grafik :)

ocena

5
~Polecam

2020-01-29 12:21:46

Adres IP:

*.*.*.166

Polecam ECC.

ocena

5
~Julia

2020-01-29 12:20:22

Adres IP:

*.*.*.166

Całkiem fajna praca . Lekka , przyjemna .

ocena

5
~Iwonka

2020-01-28 09:57:36

Adres IP:

*.*.*.166

Nie wiem jak inni, ja jestem zadowolona z atmosfery, która tam panuje.

ocena

5
~Yxc

2020-01-28 09:56:37

Adres IP:

*.*.*.166

Chetnie wróce w wakacje :D

ocena

5
~obcy

2020-01-28 09:56:06

Adres IP:

*.*.*.166

Praca lekka i łatwa. Polecam

ocena

5
~Ulka

2020-01-28 09:55:32

Adres IP:

*.*.*.166

Wroce na pewno

ocena

5
~Iwonka

2020-01-28 09:55:14

Adres IP:

*.*.*.166

Pracujemy tam z synem , przedziału wiekowego nie ma a oboje jestesmy traktowani tak samo.

ocena

5

Inne firmy

Kancelaria notarialna Szyndak M.

Lisa-Kuli 18/13
35-025 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5
Poradnia Dobry Dietetyk

Rejtana 49/8
35-310 Rzeszów

Średnia Ocena

5/5
Mati-Met - Ogrodzenia panelowe Rzeszów


37-450 Brandwica

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Losowe komentarze

Euro Call Center

świetny hajs można zarobić :)

~Gocha

Średnia Ocena

5/5

PBiOT Fronton Sp. z o.o.

Polecam. Konkurencyjne ceny mieszkań, osiedla piękne, w dobrych lokalizacjach.

~Franek

Średnia Ocena

5/5

Poradnia Dobry Dietetyk

Bardzo miłą współpraca

adam

Średnia Ocena

5/5

Najnowsze firmy w bazie

Producent tonerów DMD

Al. Sikorskiego 2/7
35-304 Rzeszów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Osiedle Dzika Róża - Kenomi Development

NARUTOWICZA 1
99-320 ŻYCHLIN

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Włoskie meble RAD-POL

Sadowa 56
05-800 Pruszków

Średnia Ocena

5/5

Artykuły

Dobra strona internetowa, czyli jaka?

Dobra strona internetowa, czyli jaka?

Trwałe i ekonomiczne opakowania wysyłkowe

Trwałe i ekonomiczne opakowania wysyłkowe

Czy warto otworzyć sklep internetowy?

Czy warto otworzyć sklep internetowy?