Euro Call Center

Kapucyńska,
20-209 Lublin

4.9/5

Średnia Ocena
na podstawie 379 ocen

5

Atmosfera

5

Wynagrodzenie

5

Czy polecił(a)byś firmę znajomym?

Jeśli ktoś z was ma jakieś doświadczenie z tą firma proszę o informacje

Euro Call Center (50)

~APka

2021-05-25 20:36:42

Adres IP:

*.*.*.221

Zaprosili mnie na rozmowę. Aplikowałam na obsługę BOT. Zostałam zaproszona na szkolenie, które miało trwać 3 dni i miało być płatne. Przyszło kilka osób. Szkolenie się odbyło, zrobili nam "testy" sprawdzające. Nasza trenerka mówiła nam, że podpiszemy umowy, ale nie wiadomo, kiedy dokładnie, bo coś - bo księgowość się nie może ogarnąć, bo coś jakiś szef z innego miasta jej mówił. Szkolenie skończyło się bodajże w piątek. Trenerka powiedziała, żeby przyjść w poniedziałek. Następnie, w sobotę, dostałam wiadomość SMS, że są problemy techniczne i poniedziałek jest wolny. W poniedziałek kolejny SMS - że podobno będziemy wracać, ale nowe osoby muszą na razie poczekać, że cały BOT jest zamknięty do odwołania i nie wiadomo, co z powrotem. I to była ostatnia wiadomość na ten temat, od tamtego czasu minęły prawie 3 miesiące, mogli chociaż poinformować, że mają nas gdzieś. Rozumiem, że pandemia, ale jak dla mnie cała sytuacja śmierdzi. Nie wiem, może musieli zaprosić kandydatów dla jakichś statystyk, może dostali za nas skądś jakieś dofinansowanie. Moim zdaniem potraktowali ludzi niepoważnie, a ja zmarnowałam tylko pieniądze na dojazd na te całe szkolenia.

ocena

2
~Nie płacą!

2021-03-23 11:33:18

Adres IP:

*.*.*.224

NIE PŁACĄ!!! ZERO! NIE ZASŁUGIUJĄ NA 1 GWIAZDKĘ!

ocena

1
~Justynka

2021-03-19 15:35:33

Adres IP:

*.*.*.68

NIE WYPŁACAJĄ KASY!

ocena

1
~Von

2021-03-16 09:40:01

Adres IP:

*.*.*.208

Miejsce akcji: Kielce
Aktorzy: Rutkowski Patrol, kolesie z brodami w tym jeden grający dyrektora :) a drugi zatrzymanego.
Fabuła: Bez dowodów skuwają jednego brodacza.

ocena

1
~Księżniczka

2021-03-12 13:23:59

Adres IP:

*.*.*.172

Rotacja to norma tutaj jednak możesz nie dostać należnych pieniędzy... Co się dziwić konsultantką jak dyrektorstwo też wymieniają mniej więcej 2 razy w roku... Odradzam.

ocena

1
~Wsio charaszo

2021-03-10 09:30:02

Adres IP:

*.*.*.36

Firma ukraińska i sposób traktowania pracowników też. Nie wypłacają kasy. Naiwnych nie brakuje. Szopka.

ocena

1
opinie

2021-03-09 14:05:16

Adres IP:

*.*.*.128

Jeżeli ktoś chce kupić opinie to nie na allegro... czas dodawania opinii + adres IP. Jak byk widać ze to nieudolnie dodawane opinie Euro call center Lublin :)

ocena

1
~BYŁY KONSUL

2021-03-09 10:18:15

Adres IP:

*.*.*.206

Śmiech na sali te "opinie" wystarczy spojrzeć na końcówki IP PRZYPADEK NIE SĄDZĘ :) Szefostwo każe skuwać bez dowodów swoich pracowników. Jedyne co im wychodzi to ciągłe zmiany nazwy i nie wypłacanie pieniędzy. Omijajcie z daleka!

ocena

1
~pEPE

2021-03-05 14:24:17

Adres IP:

*.*.*.228

tO JEST DAWNE TELE PROMO NIE WYPŁACAJĄ KASY!

ocena

1
~Pati

2020-09-17 14:36:27

Adres IP:

*.*.*.10

Praca sama w sobie jest w porządku. Nauczyć się współpracować z kadrą i ludźmi i można pracować

ocena

5
~Konrad

2020-09-17 14:28:27

Adres IP:

*.*.*.10

Polecam, warto się zapoznać i zobaczyć jak faktycznie wygląda praca w tej firmie. Pierwszy raz miałem kontakt z CC i dobre odczucia mam.

ocena

5
~Antek

2020-09-10 09:04:51

Adres IP:

*.*.*.10

Pracowałem już w niejednym CC i tutaj moim zdaniem jest najlepiej. Nie muszę rozmawiać z ludźmi, tylko obsługiwać program, niemęcząca praca z wynagrodzeniem na poziomie dobrym

ocena

5
~Aśka

2020-09-10 09:02:54

Adres IP:

*.*.*.10

Polecam pracę, nie jest skomplikowana, wynagrodzenie dobre, warunki pracy też na plus, stałe godziny pracy.

ocena

5
~Agata

2020-09-09 11:57:27

Adres IP:

*.*.*.166

Jestem zadowolona , praca nie bardzo skomplikowana , kasa ok , stałe godziny pracy. Polecałam i polecać będę

ocena

5
~Przemek

2020-08-10 15:10:12

Adres IP:

*.*.*.10

Ja krótko tam pracowałem ale na pewno mogę polecić innym osobom. Znajomy mi polecił i ja polecam dalej.

ocena

5
~Darek

2020-08-07 10:17:25

Adres IP:

*.*.*.10

Dobra praca, czy to na początku kariery czy w dalszym etapie, tak jak u mnie. Warto!

ocena

5
~Alan

2020-08-06 11:35:11

Adres IP:

*.*.*.10

Fajnie się tu pracuje.

ocena

5
~Mariusz

2020-08-06 11:23:33

Adres IP:

*.*.*.10

Jak dla mnie super! Warto było sprawdzić mimo rożnych opinii :)

ocena

5
~Arek

2020-07-28 09:55:17

Adres IP:

*.*.*.10

Bardzo dobra praca, czy to dla młodych studentów czy osób już po 30-stce. Sam dobrze się odnalazłem w tym gronie i jakby młodziej się czuję :D stawka odpowiada, premia też jest super. POLECAM

ocena

5
~Władek

2020-07-24 15:41:47

Adres IP:

*.*.*.10

Pracuje tutaj już pół roku i mogę śmiało stwierdzić że dla kogoś kto chce pracować i nie boi się pytać to jest super praca!!!

ocena

5
~Alicja

2020-07-24 15:38:32

Adres IP:

*.*.*.10

Co tu dużo mówić. Bardzo dobra praca zwłaszcza ma początku kariery zawodowej. POLECAM! :)

ocena

5
~Marcin

2020-07-24 15:36:21

Adres IP:

*.*.*.10

Szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolony z tej pracy, nie zgadzam się z opiniami negatywnymi. POLECAM przyjść i samemu sprawdzić
Pozdrawiam

ocena

5
~Alicja

2020-07-22 15:25:03

Adres IP:

*.*.*.10

Jestem zadowolona, zwłaszcza że można pogodzić pracę ze szkołą i obowiązkami.

ocena

5
~Adam

2020-07-22 15:22:43

Adres IP:

*.*.*.10

Powiem szczerze jestem miło zaskoczony tą pracą. Bardzo ciekawe doświadczenie oraz system w jakim pracujemy. POLECAM!!!

ocena

5
~Hubert

2020-01-31 15:21:47

Adres IP:

*.*.*.166

Jestem studentem i dla mnie praca bomba, chodze kiedy chce zarabiam ile potrzebuje ;P a naawet wieceej

ocena

5
~NIEZNAJOMY

2020-01-31 15:21:12

Adres IP:

*.*.*.166

poznałam tam mnóstwo ciekawych i fajnych ludzi - po dzien dzisiejszy mamy dobry kontakt. Polecam ECC z całego serca

ocena

5
~Honorata

2020-01-31 15:20:32

Adres IP:

*.*.*.166

Najbardziej skusiły mnie ogłoszenia odnośnie atrkacyjnego wynagrodzenia i premii. Myślałam, ze to troche sciema ale moge smialo powiedziec,ze cos w tym jest xd za grudzien dostalamn sporą premie , którą spokojnie moge odłozyc ;))

ocena

5
~gość

2020-01-31 15:19:33

Adres IP:

*.*.*.166

polecam firme

ocena

5
~Weroniczka

2020-01-31 15:19:07

Adres IP:

*.*.*.166

pracuję od ferii i na prawdę super atmosfera i praca taka mało wyczerpująca

ocena

5
~Oliwier

2020-01-31 15:18:11

Adres IP:

*.*.*.166

Pracuje juz 8 miesiac a miałem byc tylko na wakacje :o

ocena

5
~Yyyyy

2020-01-31 15:17:39

Adres IP:

*.*.*.166

No podobno sobie chwala , siostra tam pracuje i non stop tam chodzi xd wiec cos w tym musi byc ze takie pozytywne opinie

ocena

5
~Oliwia

2020-01-31 15:17:00

Adres IP:

*.*.*.166

Ogólnie jest zajebiście :P

ocena

5
~Małgosia

2020-01-31 15:15:57

Adres IP:

*.*.*.166

Dostałam niedawno pierwsza wypłate i troche byłam w szoku bo jako nowy pracownik dostałam 400 zł premii :D

ocena

5
~Ewelina

2020-01-31 15:15:19

Adres IP:

*.*.*.166

Słyszałam dobre opinie op firmie, sama chyba spróbuję i zaaplikuję.

ocena

5
~Wiktor

2020-01-30 13:44:00

Adres IP:

*.*.*.166

Jest okej, mozna przyjsc

ocena

5
~HANNA

2020-01-30 13:43:28

Adres IP:

*.*.*.166

pierwsza praca , ktora dobrze wspominam ;)

ocena

5
~Lubliniak

2020-01-30 13:43:00

Adres IP:

*.*.*.166

Jestem studentem i pracuję już drugi rok w ECC. JAK NAJBARDZIEJ GRAFIK ELASTYCZNY DOSTOSOWANY DO SWOICH POTRZEB !

ocena

5
~Laura

2020-01-30 13:41:46

Adres IP:

*.*.*.166

Pracuję w dziale umawiania i serio łatwa i fajna robota :D

ocena

5
~Obcy

2020-01-30 13:39:35

Adres IP:

*.*.*.166

Ostatnio z systemu premiowego pod koniec miesiąca wyszło mi 800 zł... Jak ktoś mi znajdzie firmie, w której też tyle premii da się wziąc to powodzenia :D

ocena

5
~Bartozy

2020-01-30 13:38:22

Adres IP:

*.*.*.166

Nie rozumiem negatywnych opinii... przecież jesli ktoś chce pracować to zyska tam i to dużo :P

ocena

5
~Edyta

2020-01-30 13:37:39

Adres IP:

*.*.*.166

Kadra bardzo sympatyczna i wyrozumiała

ocena

5
~Sandra

2020-01-30 13:37:09

Adres IP:

*.*.*.166

Polecam całym sercem!

ocena

5
~Sylwia

2020-01-30 13:36:35

Adres IP:

*.*.*.166

odkąd wszedł nowy system BOT to na prawde da sie kasę sporą zarobić...

ocena

5
~Natlia

2020-01-30 13:35:47

Adres IP:

*.*.*.166

najlepsza praca dla młodych w Lublinie :)

ocena

5
~...

2020-01-29 12:26:31

Adres IP:

*.*.*.166

Jeśli ktoś szuka dodatkowej kasy to zapraszamy !

ocena

5
~nieznajomy

2020-01-29 12:26:04

Adres IP:

*.*.*.166

Całkiem spoko

ocena

5
~xeee.

2020-01-29 12:25:48

Adres IP:

*.*.*.166

Pracuje juz 3 lata i nie moge niczego złego powiedziec na ta firme. jest dobrze :)

ocena

5
~ELIZKA

2020-01-29 12:25:16

Adres IP:

*.*.*.166

Tylko ECC Lublin !

ocena

5
~gość

2020-01-29 12:24:47

Adres IP:

*.*.*.166

Czy ktoś moze wypowiedzieć sie o pracy w ECC? Chciałabym się tam przyjąć

ocena

5
~Isana

2020-01-29 12:23:34

Adres IP:

*.*.*.166

Bardzo chętnie wrócę tam w wakacje, a moze i na dłuzej .

ocena

5

Inne firmy

Osiedle Dzika Róża - Kenomi Development

NARUTOWICZA 1
99-320 ŻYCHLIN

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Gajewski Podłogi Drewniane Sp. z o. o. Sp. k.

Oblas 40a
26-650 Przytyk

Średnia Ocena

5/5
Stelco - Lakiernia Proszkowa

Góra Libertowska 3
30-444 Libertów

Średnia Ocena

5/5

Losowe komentarze

Euro Call Center

naprawde bardzo dobrze można tu zarobic jak ktos szuka pracy to polecam kazdemu

~Artur

Średnia Ocena

5/5

Dr Łukasz Paluch specjalista flebolog - żylaki

Serdecznie polecam tego specjalistę.

Witold

Średnia Ocena

5/5

Mesologic Systems - Preparaty do mezoterapii

Szczerze mówiąc mogę polecić każdemu ten gabinet medycyny estetycznej. Bardzo dobra jakość oferowanych usług i fachowość wykonania....

Marta

Średnia Ocena

5/5

Najnowsze firmy w bazie

Eric Jones

420 Lexington Ave
Rdj Nb New York

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Balustrady nierdzewne Rail-Inox

Pstrągowa 27
38-121 Pstrągowa

Średnia Ocena

5/5
Turbo Serwis Rzeszów


Rzeszów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Artykuły

O czym warto wiedzieć przed zakupem maszyn do wyrobów czekoladowych?

O czym warto wiedzieć przed zakupem maszyn do wyrobów czekoladowych?

W jaki sposób lekarze zdobywają punkty edukacyjne?

W jaki sposób lekarze zdobywają punkty edukacyjne?

Dobra strona internetowa, czyli jaka?

Dobra strona internetowa, czyli jaka?